Paradigma del sistema educatiu

“Hi ha 3 tipus de persones al món: els inamovibles, els movibles i els que es mouen” Aquestes són paraules de Benjamin Franklin, recitades per Ken Robinson al gener de 2012, en finalitzar la seva exposició donada en un dels esdeveniments organitzats per RSA, on desenvolupa algunes de les idees que després aprofundiria en la seva xerrada de maig en TED “Bring on the Learning Revolution”. Learning Cognitive “va traduir” en un format d’animació Scribing, les principals idees de la xerrada en RSA.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s