CREATIVITAT

Logo Lila i els contes i tresimes psicologia

Ja tenim aquí el nou post de l’espai de col·laboració i divulgació entre Lila i els contes i tresimes psicologia. Aquesta vegada parlarem de la creativitat i Lila i els contes ens proposarà tres llibres com a eina d’intervenció.

PÍNDOLA INFORMATIVA:

 Creativitat

 


LLIBRES RECOMANATS PER TREBALLAR LA CREATIVITAT:

 

Tanca els ullsTanca els ulls.

Autora: Victòria Pérez Escrivà.

Editorial: Thule Ediciones.

La disputa entre dos germans per la manera com interpreten el món és tema d’aquest conte. El germà gran té un pensament realista sobre les coses, el petit, en canvi, tot ho percep a partir de la imaginació. Qui té raó? La mare ho resoldrà de manera tendra i senzilla.

 


Un llibreUn llibre.

Autor: Hervé Tullet.

Editorial: Cruïlla.

Hervé Tullet és un pintor i il·lustador francès que fa llibres per a infants amb l’objectiu de treballar la imaginació i la creativitat. Tots els seus contes són una meravella. Aquest és el primer d’una sèrie de tres, on el segon es diu Colors i el tercer Juguem? En tots el punt central és el color i les seves pàgines esdevenen un joc divertit, creatiu i màgic. A mi em tenen completament enamorada!


 El puntEl punt.

Autor: Peter H. Reynolds.

Editorial: Serres.

El punt ens ensenya com n’és de bàsica la motivació per aconseguir els nostres objectius i millorar l’autoestima i com aquest acte es pot multiplicar en cadena. En aquesta ocasió serà una professora qui aconseguirà que el seu alumne es converteixi en tot un artista animant-lo a crear i explorar per ell mateix.


 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s